Säljare av ergonomiska arbetsstolar och ljudabsorbenter

SÄLJARE av ergonomiska arbetsstolar och ljudabsorbenter

Frapett Produktion AB är en av de ledande aktörerna på den skandinaviska marknaden gällande ergonomiska arbetsstolar. Företaget utvecklar och tillverkar produkterna i Mönsterås. Frapetts målsättning är att vara den mest innovativa och kundorienterade producenten av arbetsstolar och ljudabsorbenter. Frapetts arbetsstolar stimulerar genom sin konstruktion till ett varierat sittande för alla tänkbara arbetssituationer. Sortimentet består av produkter avsedda för kontor, vård, skola, industri, butik och hemmiljö.

Brinner Du för att vara med och påverka morgondagens arbetsplatser – för ökad trivsel och bättre hälsa? Då är Du den nya kollegan som vi söker till vårt team i vår fortsatta expansion på Frapett!

Frapett producerar, marknadsför och säljer ergonomiska arbetsmiljöförbättrande produkter genom återförsäljare i både Sverige och utomlands. Vi träffar dagligen arkitekter och ergonomer/fysioterapeuter som söker och föreskriver lösningar för en bättre arbetsmiljö. Din uppgift som representant blir att marknadsföra och sälja vårt sortiment genom att aktivt arbeta med uppsökande verksamhet. Vi tror att du är bosatt nånstans i Götaland alternativt Mälardalen /Stockholms regionen från vart du utgår.

Du blir Frapetts ambassadör med ansvar att utveckla nya och befintliga kunder.

Vem är Du?

I vår fortsatta expansion söker vi Dig som har en stark önskan om att få missionera om en bättre arbetsmiljö – till ditt förfogade står vårt omtyckta ergonomiska produktsortiment av arbetsstolar och ljudabsorbenter.

  • Du är en glad och positiv affärsman/affärskvinna som har tidigare erfarenhet från B2B försäljning. Erfarenhet från liknade arbete eller bakgrund inom friskvård/hälsa är inget krav men kan vara meriterande.
  • Vi tror Du är en driven, ambitiös, självgående, prestigelös och ansvarstagande person.
  • Du är en person som har lätt för att skapa nya kontakter och trivs i umgänget med människor i rollen som ambassadör för vårt varumärke. Det viktigaste för att lyckas är dock först och främst Din egen inställning och förmåga att se och agera på affärsmöjligheter.
  • Du kommer att vara på resande fot ca 3 dagar i veckan och det är viktigt att Du känner Dig bekväm med att möta kunder i olika miljöer varje dag.
  • Din kreativitet och Ditt engagemang är viktig för oss – dina idéer om fortsatt utveckling av kunder och produkter blir en viktig källa och inspiration för företagets utveckling.
  • Körkort är en förutsättning för tjänsten och vi erbjuder tjänstebil.

Välkommen med Din ansökan till dick.elgmo@frapett.se

Vi arbetar med löpande urval. Skicka din ansökan redan idag!